Alt i naturstein

bookmatchvegg Med et stort og velinnarbeidet leverandørnettverk blandt verdens beste råstoffkilder og steinhåndverkere kan Absolonia tilby alt av produkter innen naturstein. Fliser, paneler, servanter eller hva som helst annet i marmor, travertin, granitt eller alabast: Utvalget som presenteres her på våre nettsider er bare en liten del av hva vi kan skaffe tilveie. Med nærhet til kildene, og effektiv logistikk og kostnadsstyring kan vi også tilby svært konkurransedyktige priser. Send oss en forespørsel, besøk oss i vårt showroom på Skedsmokorset utenfor Oslo eller ring 404 18 392 og oppdag at du ikke behøver å lete noe mer!

Hvorfor velge dårlige etterligninger?

cappo Intet kan etterape de unike nyansene du får når du velger ekte naturstein. Med naturstein gir du rommet karakter som stimulerer fantasien på en måte som ikke går ut på dato. Se vårt store utvalg av mosaikkfliser her. Om ønskelig leverer vi også spesialproduserte mosaikker etter dine anvisninger. Mer om hvorfor du bør velge naturstein her!

Besøk Absolonias nye showroom!

showroom Besøk Absolonias nye showroom, 15 minutter utenfor Oslo sentrum. Du finner oss i Furulundveien 2 a på Skedsmokorset. Her kan du betrakte og ta på et stort uvalg travertin og marmor ved siden av hele vårt sortiment servanter i naturstein. For avtale ring Tlf. 404 18 392

Steinservanter

Marmor

Marmor

Gjennom tusener av år har marmor vært et foretrukket medium for store kunstnere og arkitekter.

Marmor er høyt verdsatt for sin subtile lysgjennomskinnlighet (som kan minne om hud) og fantastiske variasjon i farger og mønstere. Se marmorservanter her! Og fliser!

Elvesteiner

Elvesteiner

Hverdagssmykker formet av naturen selv.

Da naturlig formede elvesteiner er svært individuelle i form og uttrykk har vi etter beste evne fotografert og navngitt hvert enkelt eksemplar, slik at du kanskje kan finne den som passer akkurat for deg. Se elvesteinservanter her!

Alabast / Onyks

Alabast / Onyks

Denne eksotiske halvedelsteinen er oppkalt etter den egyptiske løvegudinnen Bast. Den er funnet i Tutankhamuns grav og omtalt både i det gamle og det nye testamentet. I oldtidens Hellas ble steinen knyttet til kjærlighetsgudinnen Afrodite. Se alabast/onyks-servanter her!

Basalt

Basalt

Basalt dannes ved vulkanske utbrudd direkte fra Jordens indre. Basalt utgjør hele 70 % av jordskorpen og store deler av overflaten til de andre steinplanetene i solsystemet, Merkur, Venus, Mars, og også Månen. Basalt er gjerne gråsvart og kan minne om ibenholt. Se servanter i basalt her!

Travertin

Travertin

Travertin er historiebøker i stein for de som kan lese språket. Tusener på tusener av år kan avleses i knøttsmå sirlige linjer, til og med i en liten servant. Travertin finnes i en rekke farger og mønstre, men har en myk og varm glød som fellesnevner. Se servanter i travertin her!

Granitt

Granitt

Granitt har størknet sakte langt nede nede i jordskorpen under svært ubehagelig trykk og temperatur, slik at krystaller har fått millioner av år til å vokse. Dette gir bergarten en krystallisk struktur med spennende lysegenskaper. Se servanter i granitt her!

Glass

Glass

For å kunne fremstille glass-servanter av massiv karakter som disse uten at det har sprukket, er disse vaskene laminert lagvis, omtrent som kryssfinér. Dette gir spennende lysvirkninger betinget av vinkelen servanten betraktes i. Se servanter i glass her!

Forsteinet tre

Forsteinet tre

petrifiedUrgamle trær fra før dinosaurusenes tid som har havnet dypt nede i bakken. Gradvis skiftes de organiske partiklene ut med mineralske på en måte som bevarer treets struktur. Se servanter i forstenet tre her!

Sandstein

Sandstein

sandstein er en sedimentær bergart. Gammelt forvitret fjell har lagt seg lag på lag på havbunnen. Høyt trykk, temperatur og lang tid har skapt ny bunnsolid stein med mønstre fulle av hemmeligheter og en ikkereflekterende varm glød. Se servant i sandstein her!

Om naturstein

Om naturstein

Er du på jakt etter en måte å uttrykke din individualitet og tilføre ditt hjem en varm personlig touch? Da vil du elske det distinkte orginale utseendet og følelsen som bare naturstein kan gi, samtidig som at boligverdien øker.
Les mer!

Hvordan handle

Hvordan handle

Det er trygt og enkelt å handle her i Absolonias nettbutikk. Du kan benytte alle vanlige kreditt- og betalingskort, eller du kan velge å dele opp betalingen gjennom Klarna. Om du behøver hjelp med din bestilling så ring telefonnummeret under eller klikk her!

Kjøpsbetingelser

Kjøpsbetingelser

Absolonia utvikles takket være våre fornøyde kunder og vi legger vekt på å strekke oss langt for at du skal bli fornøyd med våre produkter og tjenester. Forøvrig så anbefaler vi at du gjennomgår våre formelle kjøpsbetingelser for mer informasjon.

Kontakt oss på telefon 404 18 392!

Absolonia AS. Storgata 7. 4950 Risør. Org. Nr.: 997 364 732 MVA

Absolonia