stein på stein design

Servanter i naturstein
Servanter i naturstein

Se Skandinavias største utvalg servanter i naturstein! Kjøp trygt på nett eller i vårt showroom på Grini Mølle ved Lysakerelva, ti minutter fra Oslo sentrum.

Mer om servanter i naturstein her!

Marmor – Fliser og paneler
Marmor - Fliser og paneler

Vi leverer fliser, paneler og skreddersøm i marmor. Alt innen italiensk og tyrkisk marmor, og også utvalgte tapninger fra mange andre land, fornuftige priser levert etter avtale. Les mer her!

Travertin – Fliser og paneler
Travertin - Fliser og paneler

Naturlige varme jordfarger, subtile vakre mønstre. Deilige teksturer mot bare føtter. Travertintrenden bare fortsetter! Absolonia er best på travertin.
Les mer her!

Mosaikker i naturstein
Mosaikker i naturstein

Hvorfor gå for kopier når du kan velge ekte vare til samme pris? Kjøp lagerført mosaikkflis i marmor og travertin trygt og raskt på nett, eller besøk Absolonias showroom på Grini Mølle!
Les mer her!

Tyrkiske hammam-håndklær
Peshtemal - Tyrkiske Hammam-håndklær

Peshtemal, populært kalt Hammam-håndklær er mer enn et utmerket, svært dekorativt og trendy tilbehør til baderommet. De er også uttrykk for en  urgammel, rik hådverkskultur.
Vi har nå valgt å slutte å selge hammamhåndklær på nett. Heretter vil disse kun bli tilgjengelig i vårt nye showrom på Grini Mølle.

Badekar i naturstein
badekar og dusjkar i naturstein

Et skreddersydd badekar og/eller dusjkar i gedigen naturstein er et utmerket utgangspunkt for de som ønsker å nærme seg selve naturtilstanden i eget baderom.
Les mer her

Naturstein Prosjekt
Naturstein prosjekt

Absolonia bidrar til mer omfattende prosjekter i naturstein med plangjennomgang av arkitekt og italienske mesterhåndverkere innen arbeid med og tilpasninger i naturstein!
Les mer her!

Baderomsarmaturer
Armaturer/blandebatterier

Tapwell-armaturer kombinerer elegant og moderne italiensk design, prima kvalitet og hyggelige priser. Alle armaturene er Sintef-godkjente. Kjøp på nett og få utstyret levert hjem til deg!
Mer om armaturer her!

Preparater for steinomsorg
preparater for behandling av naturstein

Naturstein er uovertruffen hva angår bestandighet. Med en smule omsorg og kjærlighet blir den bare enda vakrere med årene. Absolonia fører det aller beste innen steinbehandlingspreparater.
Les mer om steinpreparater her!


Baderom fra SBI Design med naturstein fra Absolonia

Marmorbord skreddersøm

Absolonia leverer bordplater og hele bord i alle typer italiensk, portugisisk og tyrkisk marmor mm. Et utvalg bord med understell i stål kan du finne i vårt showrom, eller vi produserer ditt bord i alle former og størrelser i henhold til dine spesielle ønsker.
Mer om marmorbordAlt i naturstein

Med et stort og velinnarbeidet produsentnettverk med tilgang til verdens beste råstoffkilder kan Absolonia tilby alt innen naturstein. Fliser, paneler, benkeplater, servanter, badekar, eller hva som helst annet i marmor, travertin, granitt eller alabast med mer.

Utvalget som presenteres her på våre nettsider er bare en liten del av hva vi kan skaffe til veie. Med nærhet til kildene, og effektiv logistikk og kostnadsstyring kan vi også tilby naturstein skreddersøm til svært konkurransedyktige priser. Send oss en forespørsel, besøk oss i Absolonias showroom på Grini Mølle utenfor Oslo, eller ring 404 18 392 og oppdag at du ikke behøver å lete noe mer!


Alt Text

Alt Text

Fliser, mosaikker og paneler

Hvorfor velge etterligninger når du kan velge ekte vare? Variasjonene i farge, mønster og overflater som en finner i ekte naturstein er umulig å kopiere, den blir aldri kjedelig og bare vakrere med årene.

Absolonia tilbyr et bredt utvalg fliser, mosaikker og paneler i naturstein for gulv og vegger, inne og ute, noe som lagerført vare, annet som bestillingsvare, og også naturstein skreddersøm, nettopp til ditt spesielle prosjekt. Mer om mosaikker i naturstein her!Alt Text

Travertin  i fransk mønster

Trendy, klassisk og vakkert – Fransk mønster, Versailles-mønster, Leonardo-mønster- kjært barn har mange navn.  Å velge fransk mønster gir en ny eller kanskje heller gammel dimensjon til ditt travertingulv, og en touch av det gyldne snitt.

Absolonia leverer franske mønstere i en rekke travertinkvaliteter og farger, til gulv og vegger i både våte og tørre rom, inne og ute. Noen velger også å blande forskjellige fargevariasjoner for å skape ytterliggere variasjon og liv. Les mer!
Servanter i naturstein

Skal du fornye baderommet og vurderer en servant i gedigen naturstein? I Absolonias nettbutikk kan du velge og vrake i et stadig voksende utvalg servanter i naturstein.

Servantene kan også kjøpes i vårt showroom på Grini Mølle. Servantene kommer i en rekke forskjellige designs, steintyper, mønstre og farger, og det store utvalget gir deg også anledning til å stifte bekjenskap med en lang rekke typer marmor, granitt, travertin, basalt osv. til ditt spesielle prosjekt. Om du har helt spesielle ønsker så lager vi gjerne servanten eller badekaret akkurat slik du vil ha det.

Servanter i naturstein

Tapwell designarmaturer

Designarmaturer

Tapwell har en enkel forretningsidé: Høy kvalitet, innovativ italiensk design og hyggelige priser. Armaturene preges av rene moderne linjer og nydelige detaljer. Tapwell armaturer er sertifiserte for norske forhold og hvert eneste armatur blir også grundig testet før det forlater fabrikken, slik at du skal kunne kjenne deg trygg.

Tapwell baderomsarmaturer er prikken over i-en sammen med en absolonisk servant i naturstein.Hvorfor velge naturstein?

Enkelt! Fra pyramidene i Egypt, oldtidens fantastiske templer og badeanlegg i Hellas og Romerriket, til de store sivilisasjonene i Kina og i Sør-Amerika, naturstein har til alle tider vært det foretrukne materiale for arkitekter og deres byggherrer. Ingen andre naturmaterialer kan fremvise tilsvarende variasjon i utseende, kvalitet eller bestandighet. Ingenting kan sammenliknes med originalen. Naturstein er et organisk, unikt, bestandig og vakkert naturmateriale som gir ethvert rom et tidløst og unikt uttrykk. Les mer her!


Blue Picasso marmor


Prosjekt og skreddersøm i naturstein

Steinprosjekt

Absolonias leverer skreddersøm i naturstein til ditt spesielle prosjekt. Med skreddersøm kan du oppnå unike tilpasninger som er umulig med fliser i standardstørrelser. Mulighetene begrenses kun av din egen fantasi og lommebok. Det kan dreie seg om alt fra spesialskårne fliser og paneler til baderom, servanter, badekar, peiser, bygningsfasader og mye mer. Absolonia samarbeider nært med ledende produsenter både i Europa og Asia,  for å best mulig kunne tilby alt i naturstein tilpasset dine ønsker og behov til konkurransedyktige priser. Benytt vårt kontaktskjema, eller ring oss på Tlf.: 404 18392 og vi hjelper deg med å komme i gang! Mer om steinprosjekt her.