Om Absolonia

Absolonia AS

Furulundveien 2a, 2020 Skedsmokorset
Telefon: 404 18 392 /478 78 982
info@absolonia.com
Foretaksnr.: 997364732MVA

Absolonia AS ble etablert med utgangspunkt i en genuin interesse for mulighetene som ligger i ny design med naturstein, for å skape en ledende kompetansebedrift innen harde naturprodukter.

Etter en forsiktig start i Risør i 2011 flyttet vi i 2014 virksomheten til Skedsmokorset utenfor Oslo der vi også har fått på plass et showrom. Herfra jobber vi «stein på stein» med å bidra i et globalt samarbeidsnettverk med fokus utsøkt naturstein, god design, tradisjonshåndverk og ikke minst moderne CNC-robotteknologi. Å forme i stein var en gang allemannseie, og det skal det bli igjen!

Absolonias spesiale er italienske og tyrkiske marmorer, (og snart også interessante portugisiske varianter som egner seg spesielt godt til bookmatching). Til den nye Flesland flyplass, leverer Absolonia 51 innsjekkingsdisker i sort marmor; Sahara Noir fra Tunisia, med hvite og gyllenrøde lyn.

Vår ambisjon om å levere kvalitet i alle ledd er et kontinuerlig arbeid, der etterhvert velslepne samarbeidspartnere, stadig bedre prosesskontroll, god design, bærekraft og nøktern økonomi står sentralt. For å få dette til er er det våre kunders tilbakemeldinger og innspill som ofte setter oss på sporet; så nøl ikke med å ta kontakt om du har noe på hjertet! Vi tåler også litt ris når vi fortjener det. Og avtal gjerne et besøk i vårt showrom på Skedsmokorset, 15 min. utenfor Oslo!

Baard – CEO

Noen skal ha skylda, og Baard har brede skuldre! Når han ikke durer omkring på sin sorte Harley med skjegget til alle kanter, er han gjerne å treffe som bamseblid kremmer i Absolonias showroom, der et stadig større utvalg marmor kan beskues ved siden av kongerikets største utvalg servanter i naturstein. Når Baard slapper av bygger han rede med kvinnfolk og hester et sted oppe ved svenskegrensa. Du finner ham på berg@absolonia.com eller på Tlf.: 404 18 392.

Christian – product manager

Det gjør ikke det minste at Christian er en smule steingal, for i steinbransjen er dette bare en fordel.  Nye knappenåler settes i globusen når nye utsøkte marmorer dukker opp i dagen. Om du går med et unikt steinprosjekt i magen, er det gjerne Christian du skal ha tak i. Selv om  han ofte er på søkern omkring i verdens steinbrudd, får du ganske lett tak i ham på chelling@absolonia.com, og rett som det er også på telefon (+47) 478 78 982.

Carla – fashion & design manager

Carla er den fødte diplomat, hun tar nesten aldri telefonen, og hun leder Absolonias mykere sider. Funksjonelle velgjorte naturtekstiler som matcher naturstein i interiør og bekledning. Ta f.eks. en titt på vårt utvalg tyrkiske hammamhåndklær! Prøv gjerne å få tak i Carla på carla@abso.no!

Anna – development manager

Absolonias konsept favner den tanken at tradisjonshåndverket bærer i seg rike skatter. Anna er dronningen av en glemt æra, fra tiden da det var gjengs å kunne forme i stein. Hun betrakter meget gamle håndverkstradisjoner i sammenheng med ny teknologi og jobber med å få Absolonia som hele til å henge stadig bedre sammen på bærekraftig og stigende kurs. Med sin ferske masterutdanning i utviklingsledelse har hun med seg gode verktøy til å få godt grep om selskapets struktur og retning.  Anna kan nås på anna@abso.no.