Om Absolonia

 

Om Absolonia AS

Furulundveien 2a, 2020 Skedsmokorset
Telefon: 404 18 392 /478 78 982
info@absolonia.com
Foretaksnr.: 997364732MVA

saharanoirAbsolonia AS ble etablert med utgangspunkt i en genuin interesse for mulighetene som ligger i ny design i naturstein for å skape en ledende kompetansebedrift innen produkter og prosjekter av naturstein.

Etter en sped start i Risør i 2011 flyttet vi i 2014 virksomheten til Skedsmokorset utenfor Oslo der vi også har fått på plass et showrom. Herfra jobber vi “stein på stein” med å skape et globalt samarbeidsnettverk med fokus utsøkte naturmaterialer, god design, tradisjonshåndverk og ikke minst moderne robotteknologi. Å forme i stein var en gang allemannseie.

Absolonias spesiale er italienske og tyrkiske marmorer, og snart også spennende portugisiske varianter. Til den nye Flesland flyplass, leverer Absolonia 51 innsjekkingsdisker i en sort gedigen marmor – Sahara Noir fra Tunis, med hvite og gyllenrøde lyn.

Vår ambisjon om å levere kvalitet i alle ledd er et kontinuerlig arbeid, der prosesskontroll, god design, bærekraft og nøktern økonomi står sentralt. For å få dette til er er det våre kunders tilbakemeldinger og innspill som ofte setter oss på en god idé; så nøl ikke med å ta kontakt om du har noe på hjertet! Avtal også gjerne et besøk i vårt showrom på Skedsmokorset, 15 min. utenfor Oslo.

baardBaard – CEO

Noen skal ha skylda, og Baard har brede skuldre! Når han ikke durer omkring på sin sorte Harley med skjegget til alle kanter, er han gjerne å treffe som bamseblid kremmer i Absolonias showroom, der et stadig større utvalg marmor kan beskues ved siden av kongerikets største utvalg servanter i naturstein. Når han hviler bygger han rede med kvinnfolk og hester et sted oppe ved svenskegrensa. Du finner ham på berg@absolonia.com eller på Tlf.: 404 18 392.

chrChristian – product manager

Det gjør ikke det minste at Christian er en smule steingal, for i steinbransjen er dette bare en fordel.  Nye knappenåler settes i globusen når det stadig dukker opp praktfulle marmorer han må fordype seg i. “Marmor er som vin, til slutt får du ikke nok av den” pleier han å si. Om du har spesielle ønsker til ditt steinprosjekt er det som regel en god ide å ta kontakt med ham. Christian fungerer også som Absolonias system- og webpotet, og han har våte drømmer om absoloniske CNC-maskiner i Norge som skjærer den hardeste granitt som smør. Selv om  han ofte er på steinjakt i utvalgte brudd omkring i verden, får du ganske lett tak i ham på chelling@absolonia.com og rett som det er også på telefon (+47) 478 78 982. og Linkedin

carlaCarla – fashion & design manager

Carla er den fødte diplomat, hun tar nesten aldri telefonen, og hun leder Absolonias mykere sider. Funksjonelle velgjorte naturtekstiler som matcher naturstein i interiør og bekledning. Prøv å få tak i henne på carla@absolonia.com!

annaAnna – development manager

Absolonias konsept favner ideen at tradisjonshåndverket bærer i seg rike skatter. Anna er dronningen av en glemt æra, fra tiden da det var gjengs å kunne forme i stein. Hun betrakter meget gamle håndverkstradisjoner i sammenheng med ny robotteknologi og jobber med å få Absolonia som hele til å henge stadig bedre sammen på bærekraftig og stigende kurs. Hennes ferske masterutdanning i utviklingsledelse bidrar til selskapets struktur og retning.  Anna kan nås på anna@absolonia.com og via Linkedin