Unike portugisere

Marmor som åpner rom

Det finnes et rikt spekter utmerket portugisisk marmor. Mest kjent er kanskje de rosa variantene (Portugalia). Men her finnes så mye mer. Om du ønsker store cut to size paneler med vakre tegninger er det også mye å velge i. Mange med en hvitere grunnfarge enn de berømte italienerne, med tegninger som setter fantasien i sving. Den tekniske kvaliteten i Portugisisk marmor er også utmerket. Arbeidet som gjøres med steinen, kutting og overflatebehandling er i Portugal også på høyde med mesterne i Italia.

Calacatta Creme Portugal

Her fra et kjøkken i Oslo, der det i stedet for tradisjonelle fliser ble valgt et stort panel i ekspressiv portugisisk marmor. Calacatta Creme Portugal med meget lys grunnfarge og mørkeblå og jordfargede dynamiske tegninger som fornyer hele kjøkkene hver gang beboerne ankommer oppvaskbenken.


Blue Lagoon

Blue Lagoon

En mørk blågrå marmor med lyse ornamentale innslag og stor romdybde som kommer i en rekke varianter. Om du er på jakt etter hulefølelser finnes dette her! Egner seg spesielt godt til å benytte store paneler, bookmatch o.l.


Lys Blue Lagoon


Dark Blue Lagoon


Calacatta Green P

 


White Lux Extra

White Lux

White Lux


Pinkadelly