naturstein skreddersøm

Prosjekt

 

Stein på stein design

Lenge hadde menneskene evnen til å forme i stein før kunnskapen plutselig forsvant. Absolonia bygger kompetanse omkring naturstein av høy estetisk verdi, design, og nye effektive og urgamle produksjonsprosesser. Vårt hovedsatsingsområde er prosjekter i naturstein, og det er ikke bare størrelsen det kommer an på, selv om litt volum gir interessante muligheter. Vi engasjerer oss gjerne tidlig i prosessen, da stein er et uttrykksterkt og krevende materiale å arbeide med. Naturtein spiller helst førstefiolin.

Sammen med  et stadig mer finslepent utvalg samarbeidspartnere i et globalt produksjonsnettverk, bygger vi Absolonias spesielle kompetanse. Vi har et nettverk av dyktige og erfarne håndverkere i Norge og også flyvende steinmestere fra Italia, som kan kunsten å montere edel marmor.

Vi tar gjerne i mot dine idéer, skisser, tegninger og budsjett for å komme tilbake til deg med våre forslag. Opparbeidet kunnskap om vakker og dugelig stein, rasjonell logistikk, gode transportavtaler og nærkontakt med kildene, gir oss også anledning til å tilby kvalitetsstein formet etter bestilling, stort sett uten kluss, til konkurransedyktige priser.

arbeid

Så om ditt prosjekt er lite eller stort: Ta kontakt med daglig leder Baard Lyberg på Tlf.: 404 18 392 for en hyggelig prat, eller benytt vårt kontaktskjema!