Prosjekt i naturstein

Naturstein skreddersøm

Absolonia har gjennom en årrekke levert naturstein skreddersøm til mange små og store prosjekter i Norge; fra enkle interiørelementer i private hjem, til alle innsjekkings- og gatedeskene på nye Flesland flyplass.

Vi tilbyr et meget stort utvalgt estetisk verdifull marmor, travertin oa. naturstein, skåret og overflatebehandlet iht. dine ønsker og spesifikasjoner, levert på ønsket adresse. For installasjoner i Oslo og Bergen formidles kontakt med fliseleggere som er godt kvalifisert til jobben. Til spesielt krevende marmorarbeider formidles italienske håndverksspesialister.

Vi samarbeider nært med utvalgte fabrikker og verksteder i Italia, Portugal og Tyrkia nær berømte steinbrudd som tilsammen utgjør et fantastisk utvalg marmor og travertin; fra hele spekteret av de kjente klassikerne til nye fremvoksende trender og underfulle spesialiteter.

Fabrikkene behøver klare og utvetydige arbeidstegninger for etgodt resultat. Absolonia tilbyr hjelp med å få tegninger med alle nødvendige spesifikasjoner på plass.

 

Skreddersøm tar som regel litt lengre tid å levere enn fliser i standardstørrelser. Alle spesifikasjoner må på plass, råmaterialer skal velges ut og skjæres til, flater og kanter gis ønsket form og tekstur, før elementene pakkes og sendes til mottaker. Visst kan vi hive oss rundt i et knipetak, men for best mulig resultat anbefaler vi at du oppretter kontakt tidlig i prosessen. Når en skal flytte stein er tid en viktig innsatsfaktor.

Verd å nevne her er at utvalgte store fliser, f.eks. 60 x 30 cm gjerne blir betraktelig rimeligere enn skreddersøm. Allikevel er det ikke uten grunn stadig flere som velger større og figurskårede marmorelementer til sine prosjekter.

Om ditt prosjekt er lite eller stort; send dine idéer, skisser og tegninger til til info@absolonia.com, eller ring 478 78 982, spør og fortell!