Om Absolonia

Absolonia AS

Grinidammen 10, 1359 Eiksmarka
Telefon: 404 18 392 /478 78 982
info@absolonia.com
Foretaksnr.: 997364732MVA

En fascinasjon for pytter og jettegryter var begynnelsen; i svaberg der vann og vind har påvirket bergene i evigheter; unike micro-landskap, med fjellkjeder og sjøer,  mektige som Lofoten. Fascinasjonen ble butikk: Vi kan ikke ta svabergene med hjem, men vi kan lage gode etterligninger i like enestående former og naturmaterialer. 

Absolonias spesiale er italienske, portugisiske  og tyrkiske marmorer og travertiner.

Vår ambisjon om å levere kvalitet i alle ledd er et kontinuerlig arbeid, der etterhvert velslepene samarbeidspartnere, stadig bedre prosesskontroll, god design, bærekraft og nøktern økonomi står sentralt. For å få dette til er er det våre kunders tilbakemeldinger og innspill som ofte setter oss på sporet; så nøl ikke med å ta kontakt om du har noe på hjertet! Vi tåler også litt ris når vi fortjener det. Og avtal gjerne et besøk i vårt showrom på Grini Mølle, i forkant!

Baard – CEO

Noen skal ha skylda, og Baard har brede skuldre! Når han ikke durer omkring på sin sorte Harley med skjegget til alle kanter, er han gjerne å treffe som bamseblid kremmer i Absolonias showroom, der et stadig større utvalg marmor kan beskues ved siden av kongerikets største utvalg servanter i naturstein. Du finner ham på berg@absolonia.com eller på Tlf.: 404 18 392.

Christian – product manager

Det gjør ikke det minste at Christian er en smule steingal, for i steinbransjen er dette bare en fordel.  Nye knappenåler settes i globusen når nye utsøkte marmorer dukker opp i dagen. Om du går med et unikt steinprosjekt i magen, er det gjerne Christian du skal ha tak i. Selv om  han ofte er på søkern, hengende omkring i verdens steinbrudd, får du som regel ganske lett tak i ham på chelling@absolonia.com, og rett som det er også på telefon (+47) 478 78 982.

Carla – fashion & design manager

Carla er den fødte diplomat, hun tar nesten aldri telefonen, og hun leder Absolonias mykere sider. Funksjonelle velgjorte naturtekstiler som matcher naturstein i interiør og bekledning. Ta f.eks. en titt på vårt utvalg tyrkiske hammamhåndklær! Prøv gjerne å få tak i Carla på carla@abso.no!

Anna – development manager

Absolonias konsept favner den tanken at tradisjonshåndverket bærer i seg rike skatter. Anna er dronningen av en glemt æra, fra tiden da det var gjengs å kunne forme i stein. Hun betrakter meget gamle håndverkstradisjoner i sammenheng med ny teknologi og jobber med å få Absolonia som hele til å henge stadig bedre sammen på bærekraftig og stigende kurs. Med sin ferske masterutdanning i utviklingsledelse har hun med seg gode verktøy til å få godt grep om selskapets struktur og retning.  Anna kan nås på anna@abso.no.