Marmor prosjekt

Naturstein skreddersøm

Vi tilbyr et rikt utvalgt marmor og annen naturstein, formet og overflatebehandlet i henhold til dine spesielle ønsker og spesifikasjoner, levert på ønsket adresse.

Absolonia hviler på et velinnarbeidet produksjonsnettverk, innen tradisjonelt steinhåndverk såvel som CNC- og vannjetmaskiner. Vi kombinerer gjerne ny og gammel teknologi. Et arbeidstykke som kommer ut av en CNC-maskin har ofte godt av litt ettersliping polering i et tradisjonelt og manuelt verksted.

tegninger med alle spesifikasjoner på plass

Skreddersøm tar som regel litt lengre tid og koster mer enn lagervarefliser i standardstørrelser. Skreddersøm handler om å bevege seg utenfor standardproduksjon og om å være ekstra kresen ved utvelgelse av stein. Designet må på plass, spesifikasjoner være spikret, riktig stein velges ut og kuttes, flater og kanter gis ønsket tekstur og form, elementene skal pakkes etter forskriften og transportert til mottaker. Visst kan vi hive oss rundt i et knipetak, men for best mulig resultat anbefaler vi at du oppretter kontakt med Absolonia, tidlig i prosessen. Når en skal flytte stein er tid og tilgjengelige gode folk viktige innsatsfaktorer som ikke vokser på trær.

Om ditt marmorprosjekt er lite eller stort; send dine idéer, skisser og tegninger til til info@absolonia.com, eller ring 478 78 982, spør og fortell!

Nye Flesland flyplass i absolonisk Sahara Noir marmor

3×2 meter veggpanel i portugisisk Calacatta i kjøkken i loftsleilighet bak slottet i Oslo