Marmor prosjekt

A hard day’s night

Vi tilbyr et rikt utvalgt marmor og annen naturstein, formet og overflatebehandlet i henhold til dine spesielle ønsker og spesifikasjoner, levert på ønsket adresse.

Absolonia hviler på et velinnarbeidet produksjonsnettverk, innen tradisjonelt steinhåndverk såvel som CNC- og vannjetmaskiner. Vi kombinerer gjerne ny og gammel teknologi. Et arbeidstykke som kommer ut av en CNC-maskin har ofte godt av litt ettersliping og polering i et tradisjonelt og manuelt verksted.

Tegninger med alle spesifikasjoner på plass

Skreddersøm tar som regel litt lengre tid og koster mer enn lagervare i standardstørrelser. Skreddersøm handler om å bevege seg utenfor den smale sti, og om å være ekstra kresen ved utvelgelse av stein. Design må på plass, spesifikasjoner være spikret, riktig stein utvalgt før den kuttes kuttes, flater og kanter gis ønsket tekstur og form, elementene skal pakkes etter forskriften og transportert til mottaker uten skade. Visst kan vi hive oss rundt i et knipetak, men for best mulig resultat anbefaler vi at du oppretter kontakt med Absolonia tidlig i prosessen. Når en skal flytte stein er tid og tilgjengelige gode folk viktige innsatsfaktorer som ikke vokser på trær.

Om ditt marmorprosjekt er lite eller stort; send dine idéer, skisser og tegninger til til info@absolonia.com, eller ring 478 78 982, spør og fortell!

Nye Flesland flyplass i absolonisk Sahara Noir marmor

Landscape pack – A line of stone water basins.

3×2 meter veggpanel i portugisisk Calacatta i kjøkken i loftsleilighet i Oslo